El Govern central licita el nou passeig marítim de Cunit

15/10/2011 - 12:59h

El Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marítim del govern de l’Estat ha licitat les obres de l’anomenat ‘Projecte d’ordenació i adequació mediambiental del front marítim de Cunit’, al Baix Penedès. El projecte, que compta amb 6,1 milions d’euros, preveu construir un nou passeig marítim, que inclourà un carril bici i un passeig per a vianants. El termini previst per a l’execució de les obres és de 14 mesos. El nou passeig tindrà dos trams: un a la riera de la Font i un altre davant del Camping Mar del municipi.
En aquests dos trams s’hi construirà un carril bici i un passeig per a vianants. A més a més, es condicionaran zones d’ombra, camins i àrees per a jocs infantils.
El primer tram es canalitzarà a la riera mitjançant un caixó prefabricat de formigó, sobre el qual es construirà la rambla. També es faran accessos per al manteniment de les platges, s’hi instal·laran sistemes de rec i il·luminació, mobiliari urbà i senyalitzacions. També es farà una regeneració dunar. 
Al segon tram es farà en dues altures, connectades mitjançant rampes. D’altra banda es remodelarà el passeig en la zona nord i torrent d’en Pedro. En aquesta zona es realitzarà una expropiació de terrenys, es dissenyarà, igual que per a les altres dues zones, un carril bici, en passeig, accessos per al manteniment de la platja, rec, il·luminació, mobiliari urbà, senyalització i una regeneració dunar.
Tot el passeig existent es renovarà mitjançant la inclusió d’un carril bici i d’una glorieta, la creació d’accessos per al manteniment de la platja, nova il·luminació, rec, mobiliari urbà i senyalització.

També et pot interessar

Comentaris