El Vendrell celebra la 182a Fira de Santa Teresa

alt
13/10/2011 - 15:34h

El Vendrell acull des d’aquest dijous i fins diumenge al vespre la 182a edició de la tradicional fira multisectorial de Santa Teresa, amb tota mena d’ofertes de negocis relacionats amb els sectors de l’alimentació, l’automoció i l’habitatge, entre d’altres. Tot i que la crisi econòmica no afecta el nombre d’expositors de l’any passat, amb un global de 143 estands -85 dels quals a la Rambla i una vintena a la Fira de la Ceràmica-, els organitzadors del certamen multisectorial han retallat despeses per la crisi, fins als 170.000 euros.
Aquest és un pressupost un 15% inferior a l’any passat, edició en què, al seu torn, ja s’havia disminuït la despesa en un 6% respecte de la Fira del 2009.
A més de l’oferta comercial, destaquen en la proposta d’aquest cap de setmana al centre del Vendrell la mostra de vins i caves Mostraví i la Fira de la Ceràmica, tots dos certamens de periodicitat biennal.
L’horari de la Fira de Santa Teresa és, fins diumenge, cada dia de 10 del matí a 2 del migdia i les tardes de 5 a 10.
Els actes específics amb motiu dels 25 anys de la creació del Bou de Foc del Vendrell, dissabte a la tarda; un concert gratuït dels Lax’n’Busto, dissabte a la nit; i la tradicional exhibició castellera, el migdia de diumenge a l’emblemàtica plaça Vella i que aquest any promet ser més apassionant que mai, són alguns dels alicients per visitar la Fira de Santa Teresa del 2011. Pel que fa a la diada castellera, és la primera vegada a la història que l’exhibició compta amb quatre colles: Nens del Vendrell, Joves de Valls, Jove Xiquets de Tarragona i, per primer cop a la plaça Vella, la Colla Vella dels Xiquets de Valls. A l’edició impresa del 3d8 publiquem a bastament informació sobre tota la fira vendrellenca.

També et pot interessar

Comentaris