Detingudes tres noies per un robatori amb violència a Calafell

09/10/2011 - 20:37h

Els Mossos d’Esquadra van detenir, el passat 27 de setembre, tres noies com a presumptes autores d’un robatori amb violència. Les identitats de les detingudes són: Jessica MF, de 24 anys i veïna de Calafell; Sandra BM, de 21 anys i veïna de Cunit; i Noemi FR, de 19 anys i veïna de Calafell. Els fets es remuntem a la matinada del dia 18 de setembre, quan dues joves es trobaven a l’exterior d’un establiment de restauració situat a la carretera C-31 al seu pas per Calafell. Cap a les quatre de la matinada tres noies van dirigir-se cap a les dues joves i les van començar a agredir, amb un alt grau de violència, sense cap motiu aparent. Fruit de l’agressió, una de les dues víctimes va acabar amb el nas trencat i, totes dues, amb moltes contusions provocades pels cops de puny i puntades de peu proporcionades per les agressores.
En finalitzar la baralla, les agressores van emportar-se tots els objectes de valor que estaven al seu abast: dues cadenes d’or, cinc penjolls d’or, un anell també d’or i un telèfon mòbil.
Tot i que les agressores van marxar del lloc dels fets, les gestions dels investigadors policials van permetre identificar i detenir a les tres noies com a presumptes autores d’un delicte de robatori amb violència i d’un delicte de lesions. A banda, cal destacar que es va poder recuperar una bona part dels objectes sostrets.
Després que les detingudes passessin a disposició judicial al Jutjat d’Instrucció 2 del Vendrell, aquest en va decretar la llibertat amb càrrecs de totes tres.

També et pot interessar

Comentaris