Custo dissenya en exclusiva una edició especial de les ampolles Miniblack

alt
03/10/2011 - 07:47h

Custo Dalmau ha dissenyat en exclusiva per Freixenet una edició especial de les ampolles de Miniblack. “Per dissenyar les mini-ampolles, m’he inspirat en el Kaleidoscopio, que dóna als estampats un aspecte tridimensional. És la mateixa tècnica que he desenvolupat per a la meva nova col lecció que acabo de presentar a Nova York “- afirma Custo Dalmau.
Aquesta és la proposta més divertida, innovadora i exclusiva per degustar cava i s’ha convertit en icona de referència per als creadors de tendències. Amb una imatge informal i trencadora i el disseny avantguardista de la seva ampolla, Miniblack és molt més que una beguda, és una manera de prendre cava amb estil que s’ha fet imprescindible en els locals i ambients més cool. Miniblack by Freixenet és un cava lleuger i fresc, en el qual ressalten notes de fruita que caracteritzen tant el seu sabor com els seus fins i intensos aromes. El cava està preparat per degustar directament de l’ampolla.
Aquest disseny original i colorista, estarà disponible per la compra de les fragàncies Pure Custo a les principals perfumeries a finals de setembre. 

Comentaris