Dos detinguts per un robatori en un habitatge del Vendrell

29/09/2011 - 07:43h

La nit de dimarts passat, en una intervenció de la Policia Municipal del Vendrell, es va aconseguir detenir el presumpte autor d’un robatori a l’interior d’un habitatge ubicat al passeig Marítim del Sanatori. Amb motiu de l’avís d’un veí, s’hi va desplaçar una patrulla que va comprovar que al jardí de l’habitatge en qüestió hi havia un televisor gran i una bossa grossa de color blau que contenia un televisor més petit i altres objectes. També es va comprovar que la finestra dels baixos de l’habitatge estava forçada. Els agents van accedir a l’interior i van comprovar que hi havia indicis evidents de
robatori, però no hi havia ningú a dins. La detenció es va produir a la platja.
D’altra banda, la Policia Municipal de Calafell, advertida del fet, va detenir una segona persona com a presumpte autora del mateix robatori, que havia fugit del lloc en direcció a Calafell. Les dues persones han passat a disposició judicial.
Cal esmentar que s’han recuperat tot un seguit d’objectes sostrets, alguns d’ells no pertanyents a l’habitatge on han tingut lloc els fets d’aquella nit, per la qual cosa s’estan fet gestions per esbrinar la seva procedència.

També et pot interessar

Comentaris