Mercadona serà fora de Sant Sadurní d’aquí a 3 anys

23/09/2011 - 08:18h

L’empresa Mercadona ha anunciat aquesta setmana que al 2014 té previst abandonar les instal·lacions que ocupa actualment a Sant Sadurní. La firma valenciana es va reunir dilluns amb l’alcalde de la vila a qui va anunciar la seva intenció de deixar progressivament la nau de més de 150.000 metres quadrats des d’on distribueix material als seus supermercats de Catalunya.
Ja fa mesos que Mercadona havia anunciat que tenia la intenció de deixar Sant Sadurní, després que l’ajuntament no acceptés deixar-los construir més alçada a la nau que ocupen. Actualment ja estan aixecant la nova seu, que estarà situada a la població d’Abrera.
El centre logístic de Sant Sadurní compta actualment amb 800 treballadors, 65 dels quals resideixen a la capital del cava. Segons ha assegurat Josep Maria Ribas, Mercadona ha assegurat que tots els treballadors seran reubicats a la nova instal•lació. De fet, des de l’empresa s’ha ofert la possibilitat als que viuen a Sant Sadurní de que es quedin a la vila per treballar en el nou supermercat que s’obrirà d’aquí a uns mesos, però sembla que ningú s’hi ha volgut adherir. L’establiment donarà feina a unes quaranta persones.
Juntament amb la nau logística, també marxarà de la vila la guarderia Piu-piu, ja que el servei que dóna va lligat directament als treballadors de la firma.
Mercadona busca actualment possibles compradors per la nau de Sant Sadurní, tot i que assegura que encara no ha tancat cap tracte amb ningú.

Comentaris