S’inicia un nou curs de l’Aula d’alfabetització d’adults de l’Ajuntament de Gelida

22/09/2011 - 16:36h

La regidoria de la Gent Gran i la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Gelida organitzen l’aula d’alfabetització d’adults. Aquesta serà la 5a edició del curs, que té com a objectiu l’aprenentatge i la fluïdesa en la lectura i l’escriptura.
Durant aquests anys, les habilitats dels alumnes del curs han anat millorant i ja s’ha pogut diversificar els exercicis de lectura i escriptura. A més, es fan exercicis de càlcul amb problemes senzills de matemàtiques i aprenen a fer ús de la calculadora.
El curs s’iniciarà el proper 4 d’octubre i com a novetat, aquest any es dividiran els alumnes en dos grups, per una banda els “neolectors” i per l’altre els “pre-graduats”.
L’horari del grup dels “neolectors” serà dimarts, dimecres i dijous de 16:30 a 18:30h i el curs de “pre-graduat” s’impartirà el dijous de 16:30 a 18:30h. Totes les classes s’impartiran al Centre Cívic l’Escorxador de Gelida.
Les inscripcions a l’Aula d’alfabetització d’adults de l’Ajuntament de Gelida estan obertes i es poden fer a les oficines de l’Ajuntament de Gelida, a la Biblioteca Jaume Vila i Pascual i al Casal de la Gent Gran de Gelida.
 

També et pot interessar

Comentaris