Partit amistós al Vendrell entre dos equips de l’ACB

19/09/2011 - 07:46h

Aquest dimecres, dia 21, a 3/4 de 9 del vespre, el pavelló municipal del Vendrell acollirà un partit amistós entre dos equips de la Lliga Endesa de bàsquet (fins ara ACB), l’Assignia Manresa i el Lucentum Alacant. Aquest partit es jugarà a la capital del Baix Penedès gràcies a l’organització del Patronat Municipal d’Esports del Vendrell, amb la col·laboració de l’Associació Bàsquet Vendrell. Tal com explica el regidor d’Esports de l’Ajuntament del Vendrell, Sergi Teruel, “els amants del bàsquet tenen una bona ocasió per veure un partit de pretemporada de dos equips que juguen en la màxima categoria del bàsquet estatal”.
L’Assignia Manresa i el Lucentum Alacant són dos dels equips que més s’han reforçat de cara la nova temporada 2011/12. Amb dos dels pressupostos més modestos de la competició, aquest any els dos equips han volgut invertir en talent per il•lusionar els seus aficionats i intentar fer un joc més atractiu que la temporada passada.
Un dels jugadors referència del nou Assignia Manresa és Justin Doellman que, curiosament, la temporada passada va jugar a Alacant. L’ala-pivot nord-americà va ser una de les sorpreses de la última temporada, anotant més de 13 punts i capturant més de 6 rebots per partit. El substitut que ha fitxat l’equip de Txus Vidorreta no és altre que Kaloyan Ivanov, un jugador que, amb un parèntesi al Cajasol de Sevilla, ha fet el canvi invers i ha passat de Manresa a Alacant.
L’Associació Bàsquet Vendrell aprofitarà aquesta jornada per fer la presentació oficial de tots els seus equips, els quals aniran desfilant pel parquet del pavelló a partir de les 18.30 h.
La regidoria d’Esports de l’Ajuntament del Vendrell ha volgut que l’entrada a aquest enfrontament d’alt nivell sigui totalment gratuïta. El regidor d’Esports, Sergi Teruel, ha manifestat que “poder portar un partit d’aquestes característiques al Vendrell ha de servir per promocionar aquest esport i ha de ser un al·licient pels nens de l’Associació Bàsquet Vendrell, que podran gaudir de tenir molt a prop a aquests gegants del bàsquet, ja que col·locarem unes grades a peu de pista.”

També et pot interessar

Comentaris