Lligues de futbol de lleure a Vilafranca

15/09/2011 - 12:46h

Un any més, el Patronat Municipal d’Esports de Vilafranca organitza les lligues de Futbol 7 i Futbol sala de lleure. Com cada any, les lligues pretén donar resposta a l’alta demanda existent de competicions d’aquest tipus, i va dirigida a col•lectius, grups d’amics, empreses, etc, que vulguin gaudir del futbol en unes condicions i una instal•lació de màxima qualitat, i on es prioritzarà el joc net i la diversió.
Aquestes lligues es juguen aproximadament des de finals d’octubre fins a finals d’abril, i solen tenir un bon ambient esportiu. El termini per formalitzar les inscripcions s’obre a partir del dilluns 19 de setembre, tan per al Futbol-7 com per al Futbol sala.
Pel que fa al Futbol 7, les inscripcions estan limitades a 30 o 33 equips (depenent la disponibilitat dels camps). Des del dia 19 tindran prioritat per apuntar-se els equips que van participar a la lliga d’hivern de l’any passat i a partir del 27 de setembre i fins al 7 d’octubre es podran apuntar la resta dels equips. El preu per equip serà de 430 €, que inclourà una lligueta a doble volta de 10 o 11 equips i els dos primers classificats de cada grup participaran a la copa primavera.
Enguany, la majoria de partits es jugaran de 10 a 11 de la nit i de 2/4 d’11 a 2/4 de 12 al camp de futbol municipal de l’Espirall conjuntament amb el que està situat a la zona esportiva.
Pel que fa al Futbol sala, les inscripcions començaran per a tothom el mateix dia 19 de setembre i es tancaran al 7 d’octubre. El preu serà de 530 € per equip, i inclourà una lligueta de doble volta i la participació els dos primers classificats de cada grup a la copa primavera.
Ambdues competicions començaran la setmana del 17 d’octubre. Per a més informació cal adreçar-se als telèfons 93 817 37 36 (Consell Esportiu de l’Alt Penedès, de 4 a 8 de la tarda) o 93 817 23 18 (Patronat d’Esports de Vilafranca, de 9 a 2 del migdia o a la pàgina web www.jespe.org.
La reunió informativa per la lliga de Futbol-7 sènior serà el dia 5 d’octubre a 2/4 de 8 de la tarda, a la Fassina (davant de l’Auditori a la Zona esportiva) i la reunió informativa per la lliga de Futbol sala sènior serà el dia 6 d’octubre a la mateixa hora i al mateix lloc.

També et pot interessar

Comentaris