Exitós III Aplec de Sardanes de Coma-ruga

alt
26/08/2011 - 08:26h

El barri marítim de Coma-ruga va celebrar la tercera edició de l’Aplec de Sardanes. Com cada any, va ser organitzat pels Dansaires del Penedès i hi van actuar les cobles La Principal del Llobregat i Sant Jordi-Ciutat de Barcelona. La cobla La Principal del Llobregat va començar a interpretar la primera tanda de nou sardanes, i en aquesta primera part ja es va intuir que l’edició d’enguany tindria una participació de públic superior als dos anys anteriors.
A les deu de la nit hi va haver un descans per sopar i, a les onze, la cobla Sant Jordi va engegar la segona part tocant nou sardanes més.
Tant a la primera part com a la segona hi va haver rifes de regals cedits desinteressadament per comerços del municipi del Vendrell.
En aquesta segona part de l’aplec hi va haver un concurs de colles improvisades, en què n’hi van participar onze; i l’aplec va finalitzar amb coca i cava per a tothom, quan gairebé eren les dues de la matinada.
Cal remarcar la gran participació de públic que ha tingut enguany l’aplec sardanístic a Coma-ruga, principalment a la segona part. La participació de públic ha anat augmentant any rera any, i els tres motius principals que hi veuen els organitzadors són: que el públic seguidor d’aplecs ja s’ha apuntat l’Aplec de Coma-ruga a la seva agenda, l’alta qualitat de les cobles que hi actuen i el fet que ballar sardanes a altes hores d’una nit d’agost arran de mar és una activitat engrescadora i gratificant del tot.

També et pot interessar

Comentaris