Editada la nova Guia d’Activitats de Cal Bolavà de Calafell

18/08/2011 - 13:49h

L’Ajuntament de Calafell ja ha publicat la Guia d’Activitats de Cal Bolavà per al curs 2011-2012. Aquelles persones que vulguin realitzar alguna de les activitats programades, hauran de fer la preinscripció entre el 29 d’agost i el 10 de setembre. Enguany, i com a novetat, les preinscripcions es podran fer també online en el termini de les dates esmentades. A més, i com sempre, també es poden fer personalment a les oficines del Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC) del Poble, la Platja i Segur.
La Guia d’Activitats de Cal Bolavà conté la oferta de cursos programada per l’Ajuntament de Calafell, ja sigui des de l’Escola
d’idiomes, l’Escola d’Art – amb cursos de dibuix, pintura o patchwork-, així com els Cursos de Formació per a adults, i Monogràfics, els quals poden fer referència temes tan diversos com la Informàtica, un taller de Maquillatge o Aprendre a fer sabó.
Així mateix, també la guia també informa dels cursos que s’organitzen des de les diverses associacions i entitats del municipi: la K-Mama (teatre), Almas Rocieras, Arc (puntes de coixí), Esbart Dansaire, Grup de Castanyoles dirigit per Paqui Trujillo, Asociación Cultural Andalusa y Catalana de las Comarcas de Los Pedroches, Cor Orfeó Calafellenc, Colla Gegantera de Calafell, Associació Sardanista de Calafell, i Coral Llebeig.

També et pot interessar

Comentaris