El Caixa Penedès-Patí Vilafranca presenta els seus dos fitxatges

alt
10/08/2011 - 13:23h

El Caixa Penedès Club Patí Vilafranca va presentar les noves incorporacions per la temporada 2011/2012, el porter Jesús Fernández i el jugador Joan Vázquez. L’acte es va celebrar en el marc de les caves heretat Mas Tinell, patrocinador de l’equip vilafranquí.
L’acte que va comptar amb una gran afluència d’assistents, es va estructurar en dues parts, una on hi va haver la presentació dels 2 nous jugadors, Jesús Fernández (provinent de l’Igualada H.C.) i de Joan Vázquez (del F.C. Barcelona). El president de l’entitat els hi va donar la benvinguda, així com el nou tècnic, Jordi Garcia.
D’aquesta manera Joan Vázquez, que és natural de Vilafranca, “es mostrava molt il·lusionat de poder defensar els colors de l’equip de la seva Vila i poder ajudar als seus companys a aconseguir grans fites”. Per la seva banda, Xus Fernández va dir “que encetava una nova etapa molt il·lusionant i que espera poder donar tot el que té per poder portar el C.P. Vilafranca el més amunt possible”.
La segona part de la presentació va consistir en presentar els col:laboradors del nou tècnic vilafranquí, Jordi Garcia, ja que enguany s’incorpora com a segon entrenador l’exjugador i actual coordinador de la base del Patí, Fidel Noguera, el qual s’incorporarà al primer equip i serà l’estret col·laborador del nou tècnic. Noguera es va mostrar molt content ja que havia fet d’entrenador en diverses categories, i ara per ell, aquesta proposta del Patí és un repte que assumeix amb “molta illusió”. A més, a també es va presentar a Josu Imanol, com a preparador físic de l’entitat, el qual vetllarà no només pels jugadors del primer equip, sinó per tots els jugadors del Club. Alhora també es va presentar a Josep Fuster com a nou coordinador de la base de competició, el qual ja fa uns dies que està treballant per la nova temporada.
L’acte va acabar amb un brindis de cava Mas Tinell, tot desitjant-se els millors èxits pel Club.

També et pot interessar

Comentaris