El Futbol Club Vilafranca enceta una campanya de captació de nous abonats

alt
09/08/2011 - 13:13h

 

A partir d’aquest divendres el 3d8 enceta una promoció especial per als seus subscriptors que gaudiran d’un 10% de descompte a l’hora d’adquirir un abonament per mitja temporada per anar a veure els partits del Futbol Club Vilafranca que enguany militarà a la Tercera Divisió i a més tindrà de regaul una samarreta amb disseny kukuxumusu.
Així doncs, al subscriptor l’abonament li sortirà per 36 euros, però també qualsevol lector podrà aconseguir un abonament al preu de 40 euros, i a més, de regal es podrà aconseguir una samarreta amb disseny kukuxumusu amb un dibuix il·lustratiu molt original del Gall del Penedès vestit del Vilafranca.

La butlleta

Per aconseguir l’abonament i el regal caldrà retallar la butlleta que sortirà divendres a l’edició de paper i adreçar-se a la nostra redacció, al carrer Papiol, número 1 de Vilafranca on, automàticament se li entregarà l’abonament i la samarreta de la qual se n’han fet diferents talles.
L’horari de la nostra redacció serà de dilluns a divendres de 9 a 1 del migdia i de 3 a 6 de la tarda.
El Vilafranca de futbol a través de l’empresa Imacsport que portarà la gestió d’imatge i comunicació del club ha engegat diferents campanyes per tal de captar nous abonats pel club de les quals ja us n’informàvem la setmana passada en aquestes mateixes pàgines. En aquest sentit també hi ha la modalitat 2×1 que consisteix aconseguir un abonament per 40 euros i la samarreta de regal però de retruc s’obsequiarà amb un altra abonament totalment gratuït. A aquesta modalitat, però, només s’hi podran acollir els familiars directes dels nens que jugaran aquest any a la Fundació Esportiva.

Partit de presentació i actuacions de tot tipus

D’altra banda, dijous a partir de 2/4 de 8 del vespre, es disputa el primer Torneig Ciutat de Vilafranca, capital del Vi entre el FC Vilafranca i el juvenil del Nàstic. Un partit que servirà per presentar el degà penedesenc als aficionats i que abans del partit comptarà amb l’actuació dels Falcons de Vilafranca i la cantant Chloe que també cantarà a la mitja part del partit. L’entrada és gratuïta.
 

 

També et pot interessar

Comentaris