El president de la Generalitat amb la junta del Fòrum SD

alt
08/08/2011 - 09:54h

Seguint el programa de visites a les diverses autoritats, la junta del Fòrum SD-Associació de Síndics, Síndiques, Defensors i Defensores Locals de Catalunya, que presideix la síndica vilafranquina, M. Glòria Valeri, va ser rebuda fa unes setmanes pel Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas.
Es tractava de la primera rebuda per part d’un president de la Generalitat als representants del Fòrum SD. Els recents relleus tant al govern de la Generalitat com a la junta del Fòrum justificaven aquesta visita.
La trobada no va ser solament protocolària o de cortesia. El president de la Generalitat es va interessar per les funcions i les experiències dels sindiques/ques i defensors/res locals, i es va mostrar especialment sensible per la tasca de treballar per una bona administració local des de la proximitat i la independència. Artur Mas es va interessar pels tipus més freqüents de queixes tramitades i pel resultat de la gestió dels síndics i defensors. El president també va voler saber l’opinió de la junta del Fòrum SD sobre el nivell d’eficiència de les diverses administracions locals del país. Els diferents representants del Fòrum SD van respondre segons la seva experiència y van exposar que, disposar d’una sindicatura de greuges no suposa una despesa significativa tenint en compte els beneficis que suposa per a la ciutadania i per a la millora de la mateixa administració local.

També et pot interessar

Comentaris