Les adhesions a la candidatura Vilafranca 2015 Capital de la Cultura Catalana superen el centenar

08/08/2011 - 09:28h

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès ja ha rebut més d’un centenar d’adhesions de suport a la candidatura de la ciutat a ser Capital de la Cultura Catalana 2015. Tots els partits polítics presents a l’Ajuntament de Vilafranca, alguns ajuntaments de la comarca, entitats i associacions vilafranquines i comarcals, institucions, empreses, artistes i professionals formen part del col.lectiu que expressa el seu suport a la candidatura vilafranquina.
L’Ajuntament de Vilafranca s’ha adreçat a tots els àmbits socials, culturals i econòmics, demanant-los l’adhesió a la candidatura. No cal un document de suport específic, cada entitat pot expressar-lo per escrit com cregui convenient, però s’han de fer arribar al Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca abans de la Festa Major. Informació i models de documents estan a disposició a la web de l’Ajuntament de Vilafranca (http://www.vilafranca.cat).
L’activitat cultural a Vilafranca del Penedès és extensa en tots els sectors: les arts musicals, les arts escèniques, les arts plàstiques, les arts audiovisuals, la creació editorial i literària, el cicle festiu, la cultura tradicional i popular, noves expressions creatives, associacionisme, etc. És un gran mosaic d’iniciatives culturals que fan que Vilafranca del Penedès sigui una candidata sòlida a assolir la Capital de la Cultura Catalana.

També et pot interessar

Comentaris