L’incendi de Codorniu destrueix un bon nombre d’ampolles a punt per exportar

Avatar
31/07/2011 - 18:37h

Un dia després de l’incendi que dissabte, de matinada, va cremar dues naus de les caves Codorníu, l’empresa a fet la valoració dels danys ocasionats. Tot i que encara no ha transcendit quina ha estat l’afectació total que ha causat el foc, fonts de la firma han confirmat que les flames van destruir un bon nombre d’ampolles preparades ja per a l’exportació.
El foc es va produir dissabte a quarts de dues de la matinada i va afectar dues naus de la firma de cava sadurninenca, uns 4.000 metres quadrats de superfície, segons han informat diferents mitjans de comunicació. Les flames es van originar a causa d’un curtcircuit en una bateria de les que s’usen per a carregar els carretons elevadors. Des de la sala on es guarden aquests vehicles, el foc es va anar estenent fins a cremar bona part de l’edifici de la cava, de quatre plantes d’alçada. En el moment de l’incendi no hi havia cap treballador a l’empresa, doncs encara no s’ha començat a treballar en el torn de nit, per això no es van haver de lamentar danys personals. El sereno va ser qui va informar de l’incident.
Cap a les 5 de la matinada del mateix dissabte, les 16 dotacions dels bombers desplaçades fins a l’empresa van aconseguir controlar el foc, que no va afectar l’edifici modernista de Codorníu construït per Puig i Cadafalch. Diumenge al migdia encara es podien veure a l’interior del recinte del celler el cordó de seguretat instal·lat pels Bombers al voltant de les naus afectades, per garantir la seguretat dels treballadors.
Segons han informat fonts de la firma, aquesta setmana es farà pública quina ha estat l’afectació total de l’incendi.

Comentaris