Dos mil nous contractes de treball el mes de juny al Baix Penedès

21/07/2011 - 10:53h

La senadora cunitenca de l’Entesa Catalana de Progrés per Tarragona, Judith Alberich, ha fet públic que “segons les darreres dades oficials del Ministeri de Treball, durant el mes de juny passat es van registrar un total de 2.002 nous contractes de treball a la comarca del Baix Penedès, el que suposa les millors dades de contractació dels darrers mesos”. En concret, es van signar 829 nous contractes al Vendrell, 298 a Santa Oliva, 33 a Sant Jaume dels Domenys, 14 al Montmell, 4 a Masllorenç, 33 a Llorenç del Penedès, 14 al Montmell, 78 a Albinyana, 85 a l’Arboç, 20 a Banyeres del Penedès, 54 a Bellvei, 33 a la Bisbal del Penedès, 2 a Bonastre, 409 a Calafell i 110 a Cunit.
Segons ha explicat la senadora socialista, “aquestes xifres representen un augment de la contractació a la nostra comarca d’un 13% en relació a les dades del mes de maig, quan es van tancar 1.765 nous contractes. Per sectors productius, el sector serveis lidera la creació de nova ocupació al Baix Penedès”.
En relació a aquestes dades, Judith Alberich ha afirmat que “les darreres mesures impulsades pel Govern, en especial la reforma laboral, tenen com a finalitat la generació de nous llocs de treball i la reactivació del mercat laboral. Les darreres dades tant de l’atur, com de la generació de noves empreses, com del nombre de cotitzants a la Seguretat Social a la nostra comarca ens confirmen que estem en la bona direcció”. “La prioritat, l’autèntica obsessió del Govern, és fer tot el que sigui necessari per crear les condicions per facilitar la contractació i la creació de nova ocupació, conscients de què la principal preocupació dels ciutadans que estan a l’atur és trobar un lloc de treball”, ha conclòs Alberich.

També et pot interessar

Comentaris