Arriba a Vilafranca la Volta de l’Agermanament Melzo-Vilafranca

alt
18/07/2011 - 13:00h

Aquest divendres, un grup de 24 ciclistes de Melzo van arribar a Vilafranca del Penedès després de fer al llarg d’una setmana la Volta de l’Agermanament entre Melzo i Vilafranca. Els ciclistes italians van fer l’entrada a la plaça de la Vila, cap a les 4 de la tarda, acompanyats per una desena de ciclistes vilafranquins que els van acompanyar en la darrera etapa del recorregut per terres de l’Anoia i del Penedès.
altEl grup de ciclistes italians, encapçalat per l’alcalde de Melzo, Vittorio Perego, van ser rebuts a la Casa de la Vila per l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, la regidora de Relacions Internacionals i d’Esports, Emília Torres i pel regidor d’Esports de Melzo, Piercarlo Bianchi, a més a més de familiars i amics dels ciclistes vilafranquins.
Durant la seva visita a Vilafranca, el grup de ciclistes de Melzo va tenir temps per participar divendres a l’assaig dels Castellers de Vilafranca, fer una visita pel centre històric de Vilafranca, i recórrer dissabte amb bicicleta diversos indrets de l’Alt Penedès.
Per altra banda, el regidor d’Esports de Melzo va tenir l’oportunitat de conèixer les diferents instal·lacions de la Zona Esportiva de la Vila, així com també d’intercanviar experiències i parlar de futures col·laboracions entre ambdues ciutats en el camp de l’esport.
Aquesta Volta de l’Agermanament Melzo-Vilafranca és la tornada de la Volta Vilafranca-Melzo que un grup de ciclistes vilafranquins van fer el juliol de 2010.

També et pot interessar

Comentaris