Banyeres acull una exposició de Josep Cañas, el seu fill més il·lustre

alt
14/07/2011 - 13:47h
 

La sala de plens de l’Ajuntament de Banyeres acull fins a final de juliol l’exposició titulada “Espines i Flors”, dedicada a Josep Cañas (Banyeres del Penedès 1905-2011), escultor, dibuixant i fill il·lustre del municipi.

 
altVal a dir que recentment s’ha publicat un llibre que porta el mateix títol que la exposició, Espines i Flors i que recull els pensaments, les reflexions i la filosofia de vida de Josep Cañas. El llibre, que conté nombroses representacions gràfiques de la seva obra artística ens presenta també un extens recull fotogràfic per tal d’apropar una mica més al lector la vida i la sensibilitat de Cañas. Bona part d’aquest llegat es podrà gaudir també a la exposició, que es podrà visitar fins el dia 31 de juliol a la Sala de Plens de L’Ajuntament de Banyeres de 10 del matí a 2 del migdia els dies feiners. A partir del dia 1 d’agost la mostra serà traslladada al Museu Josep Cañas, on també estarà oberta al públic.
A partir del mes de setembre la intenció per part de l’Ajuntament i de la Fundació Josep Cañas, és que sigui itinerant i així es pugui visitar als diversos centres cívics del municipi de Banyeres, així com també en altres municipis. Els actes dedicats a Josep Cañas s’emmarquen en la commemoració del desè aniversari de la mort del destacat artista baixpenedesenc.

També et pot interessar

Comentaris