El drac de Llorenç guanya el Festival d’Enceses de Bestiari de Catalunya

08/07/2011 - 09:08h

Artesa de Lleida va acollir el dissabte passat el tercer Festival d’Enceses de Bestiari de Catalunya, un concurs que va ser altament profitós pel Penedès ja que el Drac de Llorenç en va resultar el guayador. Un total de set colles van participar en aquesta tercera edició del concurs, tot i que la colla local no va entrar a participar en la prova.
El jurat del concurs va decidir, després de tres enceses, que la millor actuació havia estat la del Drac de Llorenç del Penedès, per tant, li van concedir el primer premi amb una dotació econòmica de 1.000 euros. En segona posició hi va quedar la Víbria de Tarragona (amb un premi de 800 euros) i en tercera posició el Drac de Reus, premiat amb 600 euros. També van participar al concurs el Drac de Sant Jaume dels Domenys, el Drac Antonot de Sabadell i el Ca Cèrber Bretolàs de Sant Andreu de Palomar. L’amfitrió i organitzador de l’acte, el Griu d’Artesa de Lleida, també hi va actuar fora de concurs.
Aquest tercer concurs d’Enceses de Bestiari de Catalunya, organitzat per la Colla de Diables el Griu d’Artesa de Lleida, és un dels actes destacats de la Trobada del Bestiari de Foc que s’ha celebrat al municipi per sisena vegada, dins dels actes de la seva festa major.
Els membres de la colla del Drac de Llorenç del Penedès s’han mostrat molt satisfets amb el premi, ja que no s’esperaven la victòria perquè el concurs va ser molt renyit.

També et pot interessar

Comentaris