Sant Pere torna a homenatjar la cançó d’autor feta en català

08/07/2011 - 08:36h

Sant Pere de Riudebitlles acollirà el proper 29 de juliol la VII Trobada de Cançó d’autor del Països Catalans, que en aquesta edició tindrà com a artistes convidats el popular Quico Pi de la Serra i el jove Jordi Montañez. La plaça de l’església riudebitllenca serà l’escenari de l’actuació que començarà a dos quarts d’11 de la nit. Un dels més veterans dels cantautors catalans, Quico Pi de la Serra, serà a Sant Pere per presentar el seu nou disc. Pi de la Serra, tot i ser un dels que més bagatge té dins la música d’autor catalana, als seus 69 anys, manté un esperit molt jove en les seves cançons.
El barceloní ha fascinat arreu del món molts companys d’ofici com el brasiler Caetano Veloso o Paolo Conte, Pablo Milanés i Silvio Rodríguez, entre d’altres. Fins i tot Joaquin Sabina l’ha reconegut en més d’una ocasió com un dels seus mestres.
Juntament amb Quico Pi de la Serra, la VII Trobada de Cançó d’autor dels Països Catalans comptarà també amb l’actuació del jove Jordi Montañez, que presentarà el seu primer treball discogràfic “Dolça Victòria”. L’obra és un reflex dels directes, i també un homenatge a la tradició més combativa de la cançó d’autor. Amb aquesta actuació, el festival compleix un dels seus objectius que és promocionar joves talents de la cançó catalana.
L’Assemblea Penedès Nord ha organitzat el concert, també en aquesta ocasió, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles. En edicions anteriors, el certamen ha comptat amb la presència d’autors destacats com el riudebitllenc Cesk Freixas o Miquel Gil, entre d’altres,

També et pot interessar

Comentaris