El Moritz CE Vendrell presenta les noves incorporacions

27/06/2011 - 07:56h

A la temporada 2011-2012, la plantilla del Moritz CE Vendrell serà de vuit jugadors i dos porters, un jugador de pista menys que la temporada passada. L’equip vendrellenc ja ha presentat noves incorporacions. Després de les baixes dels porters Carles Grau i Pere Isaac Salvador i dels jugadors Santi Julivert, Borja Ferrer, Oriol Pena i Jordi Garcia, la Junta de la Secció d’Hoquei del Club d’Esports Vendrell ha treballat per fer noves incorporacions amb l’objectiu de mantenir el nivell assolit en la passada temporada, que són les següents: Roger Molina (porter), originari de Reus que en la darrera temporada ha jugat a Itàlia; Àlex Ribó (porter), procedent del Vilanova; Xavi Costa, originari d’Amposta, que ha jugat les darreres quatre temporades al Tenerife; Àngel Rodríguez, originari de Sant Sadurní, que també ha jugat les darreres quatre temporades al Tenerife, i Toni Sánchez, fitxatge de darrera hora que en la passada temporada jugava a l’Areces.
En aquests moments ja s’ha fet la presentació oficial d’Àlex Ribó, Xavi Costa i Àngel Rodríguez. Els tres jugadors han expressat que la decisió d’anar al club vendrellencs ha estat presa per les bones referències que els ha arribat de l’equip i de l’entitat, per la bona feina que s’està fent i perquè han trobat que el projecte és molt interessant. Guillem Cabestany, tècnic del Moritz CE Vendrell, ha destacat que amb aquestes noves incorporacions s’ha intentat millorar la plantilla amb jugadors amb experiència a l’OK Lliga i en competicions europees, però també ha dit que els resultats s’hauran d’aconseguir amb treball i esforç.
El president, Víctor Romagosa, ha explicat que s’han fet unes incorporacions molt importants, tenint en compte el nivell i les possibilitats econòmiques del club vendrellenc, amb l’objectiu de mantenir el llistó alt que es va aconseguir en la darrera temporada. En aquest sentit, per a la temporada 2011-2012 s’han marcat els objectius següents: continuar en el projecte de consolidació de l’equip a l’OK Lliga, intentar fer un bon paper a la CERS (competició europea) i assolir la classificació a la Copa del Rei. Aquest darrer objectiu es va aconseguir en la passada temporada com a premi a una bona primera volta que ningú s’esperava, però aquesta vegada es vol aconseguir amb la mirada posada en la part de dalt de la classificació.
Respecte a la plantilla de la temporada passada es mantenen els jugadors Òscar Ruiz, Jordi Esteva, Cristian Rodríguez, Eloi Albesa i Lluís Ferrer, juntament amb el cos tècnic format per Guillem Cabestany, Carlos López (entrenador físic), Xavier Ferrer (segon entrenador) i Sònia Sieiro (fisioterapeuta).
El porter Roger Molina i el jugador Toni Sánchez seran presentats en breu.

També et pot interessar

Comentaris