Marc Coy, Albert Riba i Quim Pujadas, fitxatges del CP Vallès Calafell per a l’OK Lliga

alt
21/06/2011 - 21:15h

Els jugadors Marc Coy, Albert Riba i Quim Pujadas aportaran experiència al Patí Calafell en el seu retorn a la màxima categoria de l’hoquei patins estatal. Els tres fitxatges responen a l’objectiu de reforçar el combinat que ha aconseguit l’ascens amb esportistes amb experiència
demostrada a la màxima categoria estatal.
L’entrenador del Club Patí Calafell, Pere Varias, ha explicat que aquestes tres incorporacions “ens serviran per ser competitius. L’equip que ha assolit l’ascens té un enorme talent, però a una competició tant exigent com l’OK Lliga no n’hi ha prou amb el talent: cal experiència i és el que Coy, Riba i Pujades aportaran. Experiència per lluitar pels punts de cada partit”.
Varias, que ha descartat nous fitxatges, ha afegit que “tots tres són jugadors amb molta arribada des de darrera i capacitat de fer gols des de llarga distància”.
Albert Riba prové del Noia Freixenet i, en l’acte de presentació que s’ha celebrat aquest dimarts al vespre, s’ha definit com “un jugador defensiu, però sense problemes per atacar”. Quim Pujadas, que ha jugat la passat temporada amb el Sant Feliu i durant un temps va entrenar amb el Patí Calafell, és, de la seva banda, “un jugador d’atac, un jugador d’àrea acostumat a jugar per l’interior”.
I Marc Coy, que arriba des del BuyVip.com Tenerife, ha dit que “sóc un jugador de darrera que tira bastant cap amunt”.
Tots tres s’han deixat seduir pel projecte emprès pel Club Patí Calafell i liderat per l’entrenador sadurninenc Pere Varias. Un projecte a tres anys vista, destinat a consolidar la categoria, a la qual torna després de trenta anys de jugar-hi per darrer cop, sense renunciar a objectius més alts un cop complert aquest mínim. En el cas de Coy, es tracta d’una oportunitat de “tornar a casa”, segons ha dit, després d’uns anys vinculat a l’equip canari.

També et pot interessar

Comentaris