200 esportistes de 14 entitats esportives seran guardonats en l’acte de reconeixement als resultats esportius de la temporada

21/06/2011 - 13:00h

Aquest dijous tindrà lloc a l’Auditori Municipal l’acte oficial de reconeixement dels resultats esportius de les entitats i esportistes de Vilafranca.
L’acte, obert a tothom, es convoca anualment i enguany es guardonaran uns 200 esportistes que pertanyen a 14 entitats esportives de Vilafranca, que han assolit resultats esportius remarcables durant la temporada 2010/2011, des de Campionats de Catalunya a Campionats Europeus.
L’acte serà presidit l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i la regidora i presidenta del Patronat Municipal d’Esports, Emília Torres, i els membres del Consell Rector del Patronat Municipal d’Esports.
Com a resultats més rellevants dels esportistes i clubs vilafranquins hi ha Lluc Farrera, que ha estat Campió Espanya júnior de 1.500 en pista coberta; Miriam Pané, Campiona Espanya cadet de judo; Jordi Guzman, classificat pel campionat del mon triatló Ironman a Hawai; o el Club Esportiu Penedès, que ha aconseguit l’ascens a primera Catalana de l’equip femení absolut.
Els esportistes guardonats rebran una còpia d’una peça artística creada especialment per a l’ocasió per l’artista vilafranquí Marc Sadurní

També et pot interessar

Comentaris