Kyle Eastwood, fill de Clint Eastwood, actuarà al Caixa Penedès Vijazz

alt
17/06/2011 - 07:48h

El Caixa Penedès Vijazz 2011 encetarà el cicle de concerts d’artistes internacionals el divendres 1 de juliol amb una actuació de cine. Aquesta tindrà com a protagonista la Kyle Eastwood Band, el grup que lidera el baixista i fill de Clint Eastwood. Al programa del Vijazz que es va donar a conèixer fa uns mesos aquesta actuació no hi constava, sinó que s’hi havia previst la de la Soulbop + Medeski, Martin & Wood. L’actuació s’ha cancel·lat a darrera hora per motius d’agenda del grup, i aliens totalment a la voluntat de l’organització.
L’escenari principal de la plaça Jaume I serà el que acollirà el concert d’Eastwood, a partir de les 11 de la nit. Tot i ser fill de l’oscaritzat cineasta nord-americà, Kyle Eastwood és cada vegada menys el fill de Clint i més un baixista respectat i capdavanter, i un compositor de gran talent que ocupa un lloc destacat en l’avantguarda de l’escena contemporània. En la seva música ressona el swing, el groove i matisos de funk, “les meves arrels romanen en el jazz, però m’agrada afegir tot tipus de sabors diferents”, ha dit Kyle.
Eastwood va cursar estudis de cineasta, però aviat es va adonar que tenia una altra passió: el jazz. A més d’actuar per escenaris de tot el món, ha configurat una brillant carrera de compositor en pel·lícules com Mystic River, Million Dollar Baby, Flags of our Fathers, Cartes de Iwo Jima, Gran Torino o Invictus.
En el marc del Vijazz, el baixista presentarà el seu nou àlbum “Songs from the Chateau”, publicat a l’abril d’aquest any, en el qual capta els sons i l’energia que el caracteritzen.

També et pot interessar

Comentaris