Vilafranca prepara una Festa de la Música molt plural

10/06/2011 - 10:33h

 Vilafranca ha revitalitzat la Festa de la Música i l’ha obert més de tal manera que tothom hi trobi el seu espai. Especial atenció rebran els músics de la vila i encara més els que, bé a nivell individual, bé a nivell col·lectiu comencen amb la intenció d’obrir-se camí en el món de la música.
A partir d’aquesta premissa, l’Ajuntament, l’Escola Municipal de Música i l’entitat musical Col·Mu han posat fil a l’agulla per tal que el 21 de juny la música regni en una jornada festiva apta per a tots els públics.
Aquell dia, doncs, es duran a terme un seguit d’actes repartits per diferents punts de Vilafranca. Així, a la rambla de Sant Francesc se situaran dos escenaris, pels que hi passaran combos i grups musicals de les cinc de la tarda a les deu de la nit.
A partir de dos quarts de sis de la tarda hi haurà activitat també a les places de la Constitució i de la Vila, que rebran corals i alumnes d’instruments de corda i vent. També a aquella hora però a la plaça del Campanar hi actuaran, principalment, alumnes de piano.
D’altra banda també s’ha previst situar músics de carrer en diferents punts del Centre Vila que oferiran la seva música dins de l’horari comercial a partir de les cinc de la tarda.
Aquesta vegada, hi haurà un final de festa amb una jam session que es durà a terme a les onze de la nit al Sam Cafè del Casino. La jam s’obrirà als músics participants i als combos de l’EMM.
A banda de les actuacions musicals s’han organitzat dues activitats complementàries. Dilluns, dia 20, es faran dues xerrades informatives a l’Escorxador a partir de les set de la tarda, una sobre el manteniment d’instruments de corda i una altra sobre el manteniment d’instruments de vent. Dimarts hi haurà música d’ambient en diferents equipaments i serveis de la vila com ara el Complex Aquàtic, Correus, Hospital, Biblioteca, Escorxador i Centre Vila, entre d’altres.
Durant tot el mes de juny a la biblioteca hi haurà recomanacions de bibliografia i dvd de músiques d’arreu del món.
Per a més informació es pot consultar el web www.vilafranca.cat/cultura, www.siaj.net i el bloc colmu.blogspot.com.

També et pot interessar

Comentaris