El Ball de Diables de la Ràpita celebra el 30è aniversari

09/06/2011 - 09:43h

El Ball de Diables de la Ràpita celebra els seus 30 anys d’història. En motiu d’aquesta efemèride l’11 de juny organitzarà una diada com a acte central de la celebració. En l’acte hi participaran el Ball de Diables de la Ràpita, Diables Carranquers de Cervera i el Ball de Diables de Valls. 
El actes programats per aquell dia començaran a les 19:30h amb una Timbalada (actuació i representació dels diferents tocs de timbals de les colles participants) que s’iniciarà davant de l’església i seguirà amb una petita cercavila per els carrers principals de la Ràpita amb les colles convidades.
A continuació, a les 20:15h a la plaça Ramon Cabré es faran les representacions dels Actes Sacramentals de cada colla. Abans de l’inici de la representació del Acte Sacramental del Ball de Diables de la Ràpita, aquests faran la presentació del nou escut que lluirà el seu Arcàngel Miquel durant la representació.
Seguidament, entrant al cap vespre, hi haurà una Cercavila de Foc amb les colles convidades per els carrers de la Ràpita. I finalitzaran la diada amb una Botifarrada Popular a la Plaça Ramon Cabré.  Acabaran la vetllada amb una mica de música per amenitzar la festa. Per a més informació es pot consultar la web www.diablesrapita.com o al facebook Ball de Diables de la Ràpita.

També et pot interessar

Comentaris