Manel actuarà a Vilafranca el 12 de novembre

02/06/2011 - 15:25h

 El grup Manel actuarà a Vilafranca el 12 de novembre. Manel torna al Casal de Vilafranca amb el seu darrer treball “10 milles per veure una bona armadura”, després d’haver sorprès a tothom ja l’any 2009 amb la presentació també en el mateix escenari casalista, del seu primer disc “Els millors professors europeus”.
Les entrades sortiran a la venda el dilluns 27 de juny a les sis de la tarda a les oficines de l’entitat i des d’aquell dilluns i fins dimecres, només podran comprar entrades els socis de l’entitat. A partir del dijous 30 de juny es vendran per al públic en general, tant a les oficines de l’entitat com a la web teatrecasal.com.
Els preus de les entrades són de 23€ per als socis del Casal i de 26€ per al públic en general i cada persona podrà comprar un màxim de 8 entrades.
Fins al moment, els Manel han esgotat totes les entrades dels concerts que han organitzat i es preveu que Vilafranca segueixi aquesta línia d’èxit.
El nou disc s’ha situat com el més venut a l’Estat Espanyol amb 10.000 còpies. És el primer disc íntegrament en català que ocupa aquesta posició en els darrers 15 anys, després de Joan Manuel Serrat.

També et pot interessar

Comentaris