Obertes les inscripcions als Tallers d’Estiu de música i danses tradicionals

24/05/2011 - 11:22h

Ja estan obertes les inscripcions a la sisena edició dels Tallers d’Estiu de música i danses tradicionals, que organitzen del 4 al 8 de juliol l’Ajuntament de Vilafranca i l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet, amb la col·laboració de la Coordinadora de Grallers de Vilafranca, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.
El professorat d’instruments està format per: Jordi Mestres i Ivó Jordà a la gralla, Raül Flores (flabiol i tambor), Jaume Aguza (tarota), Francesc Sans (sac de gemecs), Guillem Anguera (acordió diatònic) i Lluís Giménez (timbal) i Víctor Pedrol (percussions de mà del Mediterrani).
Les classes d’instruments tradicionals es fan tant a nivell grupal com individual. També hi ha l’opció de classes per a grups ja consolidats o amb ganes de formar-ne un.
Les classes tindran lloc des del dia 4 fins al 8 de juliol, des de les 4 de la tarda fins a les 9 de la nit.
El taller de danses tradicionals tindrà lloc totes les tardes de 6 a 8 i serà impartit per Ramon Vallverdú.
El taller de Glosa, cançó improvisada e son acompanyament serà impartit per Carles Belda, tot un mestre de la cançó improvisada. Es realitzarà des de 2/4 de 7 fins a 2/4 de 9 del vespre, durant 3 dies.
Tots els tallers es fan als diferents espais de l’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet, excepte el de Taller de danses tradicionals que es realitzarà al claustre Sant Francesc.
Aquest any la Mostra de música i danses tradicionals, al claustre de Sant Francesc
Com a cloenda dels tallers, el divendres dia 8 de juliol, hi haurà la mostra de música i danses tradicionals al claustre Sant Francesc a les 9 del vespre. En la mostra hi participaran tots els alumnes i oferiran un repertori variat amb tots els instruments que s’han treballat en els diferents tallers: gralla, timbal, flabiol, sac de gemecs, acordió diatònic, tarota, castanyoles, pandereta catalana, req (pandereta àrab) darbuqa (tambor àrab).
Per inscriure’s als tallers cal adreçar-se al Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca (c/ Escorxador, 19, tel. 93 890 04 59).

També et pot interessar

Comentaris