9a Jornada de l’Emprenedor al Centre Àgora

28/04/2011 - 13:28h

El proper dilluns 2 de maig, tindrà lloc la 9a edició de la Jornada de l’Emprenedor, una jornada dirigida a emprenedors i empresaris de la comarca, que any rera any es celebra amb una participació de més de 80 persones.
L’experiència d’un emprenedor que ha reeixit com empresari, com vendre i vendre’t en temps rècord i el món 2.0 amb una pràctica amb twitter inclosa, aquests són els continguts principals de les ponències que a partir d’1/4 de 10 del matí es desenvoluparan per experts al Centre Àgora.
També al llarg del matí els assistents a la jornada podran passar pel quiosc de l’emprenedor, un espai on trobaran informació i publicacions diverses del món empresarial.
Aquesta jornada és gratuïta tot i que requereix d’inscripció prèvia al 93 817 11 69 ò a agora@vilafranca.org.
A partir de 2/4 de 2 del migdia tindrà lloc el lliurament dels premis Creajove 2011, als quals enguany s’hi han presentat 71 candidatures, 51 de les quals ho feien en la categoria de “idea més creativa” i 20 ho feien en la categoria de “millor projecte empresarial”. Serà al llarg del matí del 2 de maig que el jurat composat per set membres representats de les entitats col·laboradores del Programa Creajove (Caixa Penedès, Jove Cambra Internacional de Vilafranca, ADEG, UEP i Ajuntament de Vilafranca) i un professor de l’Escola de Viticultura i Enologia d’Espiells, a Sant Sadurní, decidiran el palmarès del concurs.
La cloenda de la jornada anirà a càrrec de l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull.

Comentaris