S’obre la convocatòria per a la 24a edició de Firart

28/04/2011 - 09:07h

 De cara a procedir a la selecció dels participants a Firart, l’autoservei de pintura de petit format que per vint-i-quatrè any consecutiu se celebrarà del 20 d’agost a l’1 de setembre a la capella de Sant Joan, els organitzadors d’aquest certamen (Petit Format, SL i els administradors de la festa major) posen en coneixement de tots els pintors interessats a participar-hi que divendres dia 13 de maig, de cinc a vuit del vespre, hauran de presentar dues obres representatives del seu treball a la redacció del setmanari el 3 de
vuit (carrer Papiol número 1 de Vilafranca).
Seria preferible que aquestes dues obres, que no estan sotmeses a cap condicionament temàtic o tècnic i que tampoc no s’han de presentar forçosament emmarcades, no superessin els 55×46 centímetres a fi i efecte de poder avaluar millor el treball dels artistes quan s’han de sotmetre a les limitacions d’un format reduït. A més a més, cada pintor també haurà de presentar una fotografia seva de mida postal (10×15 centímetres) i un currículum sintetitzat. Cal advertir a tots els pintors que les dues obres que presentin a la selecció no s’hauran de deixar en dipòsit i que podran ser recuperades al mateix moment.
Pel que fa a la configuració de la llista definitiva de participants, l’organització de Firart es compromet a informar tots els pintors del resultat de la selecció, tant si han estat triats com si no. Per qualsevol aclariment complementari, els interessats poden trucar al telèfon 93.818.14.73 i preguntar per Quim Jubert, al 93.890.62.79 i preguntar per Ramon Nadal o al 93.892.10.35 i preguntar per Ricard Rafecas.

També et pot interessar

Comentaris