Música clàssica a benefici d’AMPERT

27/04/2011 - 07:40h

 AMPERT va presentar el concert Clàssica per AMPERT, concert solidari de música clàssica en benefici d’aquesta associació, que dóna suport a les persones malaltes de càncer de l’Alt Penedès. El programa del concert compta amb l’actuació de Montse Ríos, piano, Cor Xamusía, coral, Sergi Raya i Montse Ríos, harmònica i piano, Carmina Font i Marta Olivé, violí i piano, i el Quartet de Saxos i la Banda ambdós grups de l’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet. Clàssica per AMPERT es farà el proper diumenge 8 de maig, a les set de la tarda, a l’Auditori de Vilafranca. L’entrada tindrà un preu de donació de 10 euros.

El concert compta amb el patrocini de AXA Tarrada assegurances i la col.laboració de diverses entitats (Ajuntament de Vilafranca, Fundació Pro Penedès, Obra Social “La Caixa”, EMM M. Dolors Calvet, Pellisa Ràfols, Kill the indifference, El 3 de Vuit, La Fura, El Cargol, 7 dies, Vendrell – Corbalán & Associats i Pagà Disseny). Durant la Diada de Sant Jordi, a través de llibreries de l’Alt Penedès, s’han repartit punts de llibre amb una reproducció d’una obra original de Fèlix Plantalech, on hi ha informació sobre AMPERT.
L’associació té preparades altres iniciatives per aconseguir suport popular per poder finançar el servei de transport per a malalts de càncer. Per al proper 11 de juny, hi ha programada una Festa Dj a Cal Figarot, amb la participació de 8 Dj i la col.laboració dels Castellers de Vilafranca. Finalment, a l’1 d’octubre i al Casal, es farà el Festival Tots Som AMPERT, amb la participació de 15 grups i artistes de diferents àmbits musicals. En aquesta darrera iniciativa, se sortejarà el viatge a Venècia.
El transport sanitari de l’associació AMPERT és un transport col•lectiu per a malalts de càncer de l’Alt Penedès, amb necessitat de tractament de radioteràpia, que compta amb el seguiment mèdic des de l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès i el suport de voluntariat. 34 persones malaltes de l’Alt Penedès han utilitzat el servei de transport amb AMPERT, durant l’any 2010, amb una mitjana mensual de 63 passatges. Aquest transport sanitari, en aquests moments, té un greu problema de finançament que fa perillar la seva continuïtat.

També et pot interessar

Comentaris