Vilafranca celebra el dia 28 el Dia de la Dansa

20/04/2011 - 09:43h

 El dijous 28 d’abril tindrà lloc a Vilafranca la tradicional Mostra d’Escoles i Grups de Dansa per celebrar el Dia Internacional de la Dansa, que es celebra en un bon nombre de països cada 29 d’abril. Les escoles de dansa de Vilafranca mostraran el seu treball al carrer. Un bona oportunitat per veure com treballa cada centre, la diversitat d’estils que engloba el món de la dansa i per copsar l’esforç que representa formar-se en aquesta disciplina.

La dansa és una disciplina escènica universal perquè no es basa en la llengua sinó en el cos i el seu moviment. La diversitat de llenguatges de la dansa permet connectar amb públics molt diferents. La dansa és tan vàlida i necessària com les altres arts per parlar dels éssers humans, de les nostres alegries, cabòries, obsessions i emocions.

Igual que l’any passat, l’activitat es desenvoluparà en 2 espais, la plaça de la Vila i la plaça de Jaume I. Durant dues hores, de 6 a 8 de la tarda, les escoles actuaran simultàniament a les dues places.

La novetat d’enguany és que, al final de l’acte, hi haurà a cada una de les places una classe oberta dirigida per professores de dansa de les escoles participants, en la que hi podrà participar tot el públic assistent.

A la plaça de la Vila hi actuaran l’Escola de Dansa Assumpta Trens i l’Escola de Dansa CAS. A la plaça de Jaume I les actuacions seran del Club Gimdans i La Danseria.

L’acte està organitzat per les quatre escoles participants i el Patronat del Teatre Municipal Cal Bolet.

També et pot interessar

Comentaris