El Drac de Vilafranca, finalista dels Petits tresors dels Països Catalans

alt
18/04/2011 - 12:20h

El Drac de Vilafranca competeix des de dissabte passat i fins dissabte dia 30 d’abril, a les 8 del matí, per assolir ser el Petit tresor dels Països Catalans, un concurs que organitza el programa Mans, de Catalunya Ràdio.
A la final hi han arribat el Drac de Vilafranca, la Mulassa de Valls, els Macips d’Arenys de Mar i el Camell de Molins de Rei.
Es pot votar pel Drac de Vilafranca posant “Voto per al Drac de Vilafranca” al facebook del programa Mans de Catalunya Ràdio: http://www.facebook.com/profile.php?id=1547847709&ref=ts#!/manscatradio
També es pot votar escrivint un correu electrònic a l’adreça mans@catradio.cat o deixant la resposta al contestador del “Mans” al tel. 93 414 41 66.
Cal recordar que l’any passat la Festa Major de Vilafranca ja va guanyar el concurs Festa Favorita dels Països Catalans que va organitzar el mateix programa “Mans”, de Catalunya Ràdio. “Mans” és el magazín matinal del cap de setmana centrat en els temes de cultura popular i música per a cobla i s’emet els dissabte de 6 a 8 del matí i els diumenges de 2/4 de 7 a 8 del matí.

També et pot interessar

Comentaris