Juan María Benítez, nou cap de llista de Via Democràtica al Vendrell

alt
14/04/2011 - 16:08h

Juan María Benítez substituïrà Felipe Martín com a cap de llista a les eleccions municipals al Vendrell pel partit Via Democràtica. Martín va anunciar que renunciava a presentar-se per VD, segons va dir, per una actitud “racista” dels dirigents del partit. El president del partit, Pablo Barranco, va ser al Baix Penedès per negociar quatre ‘fitxatges’ del partit polític. A més del cas de Benítez, a la llista electoral al Vendrell ja és sabut que hi seran Irene Acosta, Ana María Salas i Yolanda C. Morín.
Juan María Benítez, nou cap de llista de VD al Vendrell (a la foto), va ser secretari del grup municipal de Plataforma per Catalunya (PxC) i càrrec de confiança a l’Ajuntament del Vendrell, entre 2007 i 2008. Va dimitir dels seus càrrecs per fortes discrepàncies amb els seus màxims dirigents, segons VD. Serà al mateix temps el coordinador de la campanya electoral de VD, amb les mires posades a aconseguir un resultat històric a les municipals.
Irene Acosta, que serà la número 2 de la llista, és integrant de la Junta de l’Associació de Propietaris de la Urbanització de Mas Borràs. És una persona de grans inquietuds socials, es diu des de VD. Així mateix, forma part de l’Associació dels Afectats per Escleorosis Múltiple, malaltia que pateix ella mateixa.
Ana María Sales, la número 3, és coordinadora de la Lliga del Càncer del Baix Penedés, i és persona molt estimada per la seva gran dedicació cap a les persones amb problemes greus de salut, també segons un comunicat de Via Democràtica.
Finalment, la periodista i analista política Yolanda C.Morín, “com a mostra de suport incondicional cap al partit presidit per Barranco”, diu la mateixa nota, ha acceptat tancar la llista de VD al Vendrell. És presidenta de la plataforma cívica Espanya i Llibertat, “que s’ocupa prioritàriament dels problemes que genera actualment la immigració massificada, i especialment la d’origen o credo islamista”.

També et pot interessar

Comentaris