Reobert el trànsit al principal accés al barri marítim de Coma-ruga

alt
13/04/2011 - 11:45h

Ja s’ha reobert la circulació de vehicles per l’avinguda de la Generalitat de Catalunya de Coma-ruga, el principal accés al barri marítim vendrellenc i després de cinc mesos d’obres de millora. En aquests moments s’hi estan executant els darrers detalls de l’obra.  Aquest dimecres al migdia, l’alcalde del Vendrell, Benet Jané, i el regidor d’Urbanisme i Obres Públiques, Jaume Escarré, hi han fet una passejada per veure el resultat final de l’actuació.
Les obres, que es van iniciar el passat mes de novembre, han consistit en la renovació del paviment, les voreres, l’enllumenat públic i les xarxes d’aigua i de sanejament; la implantació d’un nou servei de recollida d’aigües pluvials; el soterrament de la línia telefònica i de les corresponents canalitzacions per tal de possibilitar el desenvolupament de les telecomunicacions d’altres empreses operadores; la dotació de mobiliari urbà, i la senyalització viària horitzontal i vertical.
L’obra, que ha estat executada per l’empresa Aigües de Tomoví, ha tingut un cost final d’1.400.000 euros. Aquesta rebaixa sobre el pressupost inicial del projecte (1.700.000 euros) ha estat aplicada en les contribucions especials dels veïns, que representaran menys del 10% del cost total, segons l’alcalde i el seu regidor d’Obres. Així, d’un cost de més de 470.000 euros a pagar entre tots els propietaris de la zona s’ha passat a 134.000 euros. Recordem que, precisament, el cost a pagar a càrrec dels veïns va provocar nombroses queixes en contra de l’Ajuntament del Vendrell.

També et pot interessar

Comentaris