L’oferta definitiva de places a les escoles i instituts de Vilafranca inclou un nou grup de P-3 al Cristòfor Mestre i un nou grup 1r d’ESO a l’IES Alt Penedès

12/04/2011 - 10:24h

El proppassat 8 d’abril es va publicar l’oferta definitiva de places a les escoles i instituts per al proper curs 2011-2012. L’oferta definitiva de places a P-3 a Vilafranca és de 500 places, estructurades en 20 grups (13 en centres públics i 7 en centres concertats). Aquesta oferta definitiva inclou un grup més del que s’havia previst a l’oferta provisional a l’inici del període de preinscripció. Un cop rebudes totes les sol·licituds per a aquest nivell educatiu, el Departament d’Educació de la Generalitat ha decidit obrir un nou grup que se situarà a l’escola Cristòfor Mestre, la qual disposarà per tant de 3 grups de P-3 per al curs 2011-2012.
Pel que fa a 1r d’ESO, l’oferta definitiva de places per al curs vinent és de 362, la immensa majoria de les quals pertany als instituts públics perquè els centres concertats ja compten amb l’alumnat que prové de l’educació primària. L’oferta definitiva als instituts està estructurada en 12 línies. Un d’aquests grups estava previst inicialment a l’institut Eugeni d’Ors, però finalment, i atenent a diversos criteris, serà l’IES Alt Penedès el que disposi d’un cinquè grup de 1r d’ESO per al curs 2011-2012.
A cada una de les línies previstes a l’oferta de places, els centres compten amb una reserva de 4 places per a alumnat amb necessitats educatives específiques (NEE). Com que alguns centres han rebut un quantitat d’inscripcions d’aquest tipus d’alumnat superior a aquesta quantitat, se n’haurà de fer una redistribució.
Des de l’Oficina Municipal d’Escolarització es recorda que la publicació de les relacions d’alumnat admès tindrà lloc el dia 2 de maig, i que el període de matrícula serà del 6 al 10 de juny, ambdós inclosos.

També et pot interessar

Comentaris