Convergència presenta un equip “preparat per governar Vilafranca”

alt
12/04/2011 - 07:52h

Divendres a la tarda es va presentar la candidatura al complet de Convergència i Unió per a les propers municipals del 22 de maig. Amb una mitjana d’edat de 45 anys i una paritat entre els 10 primers, 50% homes i 50% dones Convergència assegura estar preparada per governar Vilafranca els propers quatre anys.
L’equip està basat en l’actual govern de l’Ajuntament de Vilafranca, amb la voluntat de de desenvolupar el projecte iniciat fa dos anys, on repeteixen 7 dels 8 regidors actuals que són al govern de l’Ajuntament.
Un equip format amb molta experiència en el mon de la gestió pública i empresarial on hi destaca una alta formació dels components de la candidatura (llicenciats, diplomats, graus superiors, màsters, …) i una gran experiència en la gestió i la direcció d’equips, tant en l’empresa privada com en l’administració pública, un equip que combina una gran experiència política, associativa i de gestió, en tots els àmbits, preparat per afrontar els reptes importants que té Vilafranca.
La llista la formen els següents noms: El cap de llista serà l’actual alcalde, Pere Regull. En el número 2 hi figurarà Aureli Ruiz. La llista la continuaran amb aquest ordre, Ramon Suriol, Josep Ma. Martí, Dolors Rius, Manel Montfort, Ma. Josep Tuyà, Raimon Gusi, Emília Torres i Anna Doblas completaran els primers deu llocs de la llista. En el número 11 hi serà Sebastià Jané, i el seguiran Josep Anton Lloret, Georgina Rafecas, Cristina Poch, Pere Catasús, Benjamí Borràs, Esther Peña, Albert Peris, Sergi Ocaña, Maria Carme Llurba i Jaume Massanell que tancarà la llista.
Com a suplents hi seran, Joan Josep Boada, Àngels Cervera, Jordi Galimany, Rosa Reverté, Santi Torres, Juanita Velasco, Joan Català, Ignasi Valero, Antonia Balasch i tancara la llista l’exregidor de la Gent Gran, Fernando García.

També et pot interessar

Comentaris