El Parlament desestima ubicar la residència de gent gran a l’INCAVI

08/04/2011 - 08:26h

 

La Comissió de Benestar i Família del Parlament va portar a debat aquest dimarts la proposta de resolució que havien presentat els grups parlamentaris del PSC i ICV en suport al Col·lectiu Fem Pinya en la seva demanda d’ubicar una residència per a la gent gran a l’edifici de l’antiga estació enològica situada al carrer d’Amàlia Soler, proposta que finalment no va tirar endavant, donat que els vots favorables del PSC i ICV no van ser suficients davant els vots contraris de CiU i ERC i l’abstenció del PP i Ciutadans.
La iniciativa de construir una residència per a la gent gran a l’antiga estació és una reivindicació del Col·lectiu Fem Pinya, creada l’estiu del 2009 per defensar aquesta demanda i que a mitjan mes gener d’aquest any va recollir fins a 3.700 signatures que va presentar a l’Ajuntament a favor d’aquest projecte. A Vilafranca, l’equip de govern de CiU defensa la construcció d’una residència a la vila però no a l’antiga estació enològica on ha proposat que s’hi ubiqui la universitat del vi. Les eleccions municipals són a la cantonada i fins després del 22M no hi haurà un desenllaç en aquest tema.

 

ERC argumenta el sentit de vot

Esquerra ha defensat el sentit contrari del seu vot a construir la residència a l’antic Incavi perquè ara “no és moment de malbaratar recursos públics que suposaria enderrocar un edifici que està en bon estat i que és útil, per construir-ne un de nou, quan hi ha alternatives molt més econòmiques i que donarien el mateix servei”.

També et pot interessar

Comentaris