El PSC dóna a conèixer tota la candidatura a les eleccions al Vendrell

alt
05/04/2011 - 15:08h

El socialista Martí Carnicer presenta una llista ‘renovada’ i formada per gent ‘capacitada’ per regenerar la vida política del Vendrell. Martí Carnicer ha fet públic els escollits per configurar la llista electoral a l’alcaldia del Vendrell. El candidat socialista ha destacat la ‘renovació’ dels integrants d’aquesta llista, així com la seva preparació professional. ‘Una candidatura de gent capacitada, una candidatura de gent preparada per governar i per fer-ho d’acord amb les necessitats que avui té el Vendrell’, ha manifestat l’alcaldable.
Martí Carnicer ha explicat els criteris que s’han tingut en compte a l’hora de confeccionar aquesta llista electoral que ha qualificat com ‘renovada, preparada per a governar i oberta a la gent del Vendrell’. En aquest sentit, Carnicer ha manifestat que, ‘és una candidatura preparada per governar i per fer-ho amb les necessitats que té avui El Vendrell. Per fer realitat un govern fort, un govern transparent, que tingui com a única prioritat El Vendrell i els vendrellencs’. Tot seguit l’alcaldable socialista ha afegit que, ‘els components de la candidatura ja han demostrat la seva capacitat en el camp econòmic, cultural o social, des de la gestió pública o privada’.
Carnicer també ha senyalat que és una candidatura equilibrada ja que combina la presència de gent jove amb altres persones més experimentades. La mitjana d’edat dels 10 primers de la llista és de 46 anys i mig. En aquest aspecte, Martí Carnicer ha volgut fer un especial èmfasi en la incorporació de persones joves. ‘Hem d’imaginar com serà El Vendrell d’aquí a una dècada i els millors que ho poden fer seran els joves’.
El candidat a l’alcaldia pel PSC ha destacat la important renovació de la candidatura. En aquest sentit, ha destacat especialment la presència de ‘cares noves’ i ‘d’independents’ en aquesta llista. ‘És destacable la incorporació de persones independents. És una manifestació de la voluntat d’obertura de la nostra proposta cap a tots els vendrellencs. El nostre estil a l’hora de treballar serà de renovació i consens, aquesta és la filosofia amb la que hem d’enfocar aquesta nova etapa. I la millor forma de fer-ho és incorporant noves veus, noves cares’, ha afirmat Martí Carnicer que ha afegit: ‘Amb aquestes aportacions la candidatura també vol expressar la voluntat de regenerar la vida municipal’.
Martí Carnicer ha finalitzat la seva presentació destacant que el seu programa electoral es centrarà en: Estimular l’activitat econòmica per sortir el més ràpidament possible de la crisi i generar més i nous llocs de treball, situar la convivència i el benestar dels vendrellencs en el centre de la proposta política, i refer la situació econòmica de l’Ajuntament del Vendrell.
La llista
Els 21 noms de la candidatura del PSC al Vendrell són, per aquest ordre: Martí Carnicer, Kenneth Martínez, Laia Gomis, Albert Solé (l’únic regidor del PSC a l’Ajuntament actual en situació de tornar a ocupar un escó), Eva Moreno, Hermini Caballero, Joan Josep Nin, Rafel Gosálvez, Carme Ambrós, Paquita Jordà, Fernando Pérez, Alfons González, Manuela Casas, Juan Carlos Fuentes, Montse Salvatierra, Miquel Àngel López, Pepi Pérez, Juan Luis Espinosa, Maria Teresa Palau, Manuel Hernández i l’exalcaldessa Helena Arribas.

També et pot interessar

Comentaris