David Miret ja opta oficialment a ser Català de l’Any 2010

05/04/2011 - 09:53h

El que va començar com una iniciativa a nivell privat i mig en broma ha acabat sent una candidatura oficial que ja s’ha presentat. El cap de colla dels Castellers de Vilafranca, David Miret, optarà a ser Català de l’Any 2010. La candidatura s’ha oficialitzat i tothom qui ho vulgui ja pot votar pel vilafranquí en el certamen que des de fa deu anys organitza El Periódico de Catalunya.

Tal com va explicar el president dels verds, Miquel Ferret, “creiem que el David representa tots els valors de la nostra colla, especialment en un any de grans èxits castellers”. Per tot això la candidatura s’ha fet efectiva i ara haurà de passar les diferents eliminatòries. La primera es tancarà el 16 d’abril quan acabaran les votacions de la primera fase. El dia 17 es publicaran els deu candidats més votats que passen a la segona ronda. Fins el 20 de maig es podrà continuar votant per un dels deu i s’aniran eliminant progressivament fins que en quedin tres, els finalistes. Del 20 al 24 de maig es podrà votar per decidir el guanyador. Aquell mateix dia es farà la cerimònia de lliurament del guardó.
Les votacions, tantes com es vulguin però només un cop cada 24 hores, ja es poden fer per tres vies: sms al 25152 indicant el nom del candidat i nom i cognoms de qui vota; per telèfon al 905 44 60 40, i al web www.cataladelany.com. Entre tots els participants se sorteja un viatge per a dues persones a Lanzarote.

També et pot interessar

Comentaris