Flèrida Mélgen serà la candidata de CiU a Sant Llorenç d’Hortons a les municipals

05/04/2011 - 08:20h

Flèrida Mélgen repetirà com a cap de llista de CiU a Sant Llorenç d’Hortons les properes eleccions municipals. Així ho va decidir, el passat mes de març, l’assemblea local de militants de CDC que per unanimitat va escollir Mélgen com a candidata del grup municipal.
Flèrida Mélgen i Morales és actualment regidora al consistori hortonenc, cap de llista i portaveu de Convergència i Unió. Els militants valoren d’ella la bona feina portada a terme i la seva capacitat de treball.
Mélgen té 47 anys, està casada i és mare de 3 fills. Mélgen es marca com a objectius “donar més serveis sense cap cost afegit, ni pels veïns ni per l’Ajuntament, i col.laborar amb la gent i les entitats de forma que tothom se senti més recolzat. Per tant, vull fer de l’Ajuntament la casa gran, on tothom hi tingui cabuda” ha dit.
Mélgen també ha comentat que, “per sobre de tot, vull transparència i eficàcia en la gestió, i no escatimaré esforços per unir el municipi i, entre tots plegats, plantar cara amb més força a la crisi”.

També et pot interessar

Comentaris