Últims dies per a fer la inscripció al taller musical per a famílies amb infants d’1 a 3 anys

04/04/2011 - 16:42h

Un any més el Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca proposa de taller musical adreçada a famílies amb infants d’1 a 3 anys amb l’objectiu d’aprendre a escoltar música en família. Aquest any el concert familiar que ha estat programat a l’Auditori Municipal i sobre el qual es treballarà és Ma, me, mi… Mozart!
Aquesta activitat inclou dues sessions:
D’una banda el taller adreçat als pares i mares amb els infants titulat “Ma, me, mi… Mozart” que es farà quest dissabte, a les 5 de la tarda a l’Escorxador.
Concert familiar Ma, me, mi… Mozart! – el diumenge 17 d’abril, a les 12h a l’Auditori Municipal. Concert familiar on sis músics: veu, acordió, clarinet baix, violí, flugel i instruments de corda pinçada interpreten Mozart. Un cop hagi finalitzat el concert els nens i nenes podran reunir-se amb els músics a l’escenari un per tal de veure els instruments i intercanviar impressions.
El preu de l’activitat és de 15 euros per a la primera persona adulta de la família (inclou el CD llibre “Ma, me, mi… Mozart”, el taller i l’entrada al concert familiar). El preu per a la segona persona adulta de la família és de 8 euros (inclou les dues sessions). El preu per als infants és de 6 euros (inclou les dues sessions).
Les inscripcions es podran fer fins al 4 d’abril al Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, l’Escorxador, c/ de l’Escorxador, 19-21, de 9 a 14 hores o de 17 a 21 hores, a/e: cultura@vilafranca.org Les places són limitades i s’acceptaran per rigorós ordre d’inscripció. No es considerarà formalitzada la matrícula fins haver fet efectiva la quota corresponent.
Aquesta activitat és una producció de l’Auditori de Barcelona i té el suport de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Barcelona.

També et pot interessar

Comentaris