Joan Plana, nou delegat de Cultura de la Generalitat a Tarragona

alt
31/03/2011 - 17:01h

El polític arbocenc Joan Plana és des d’aquest dijous, dia 31 de març, el nou coordinador del Departament de Joventut de la Generaltiat a Tarragona. Joan Plana va néixer a l’Arboç fa 56 anys. Llicenciat en Filosofia i Ciències de l’Educació-Psicologia per la Universitat de Barcelona, té un postgrau en “gestió i direcció de centre docents públics” per la Universitat Oberta de Catalunya.
El polític arbocenc ha treballat en l’àmbit privat a l’empresa IDPE (Intervenció i diagnòstic psicològic i empresarial), com a soci fundador i responsable de personal i desenvolupament.
De l’any 2000 al 2006, va ser membre de la Junta de Govern del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya a la delegació de Tarragona.
Regidor a l’ajuntament de l’Arboç des de l’any 1991 i alcalde entre els anys 2003 i 2005 i del 2007 a 2009, ha estat també vicepresident del Consell Comarcal del Baix Penedès i responsable de les àrees d’ensenyament i del Centre de Normalització Lingüística, fins el 2007.
Actualment, el ja nou delegat territorial de Cultura a Tarragona treballa al Complex Educatiu de Tarragona de la Generalitat com a funcionari del cos docent de secundària .
Vinculat sempre a la cultura popular i tradicional, Joan Plana és membre en actiu del Ball de Diables de l’Arboç des de l’any 1972. L’any 1973 va ser president del Club Juvenil de la parròquia de Sant Julià, és exdansaire de l’Esbart Dansaire Sant Julià, exmembre de la colla Gegantera i del Ball de Bastons, entre d’altres entitats, i actualment presideix el grup d’Armats Pretorians de l’Arboç.

També et pot interessar

Comentaris