Tall del subministrament elèctric en l’àmbit del Pla de Barris del Vendrell

31/03/2011 - 15:57h

Endesa preveu un tall temporal de la llum en uns habitatges de l’àmbit del Pla de Barris del Vendrell aquest diumenge. La companyia elèctrica realitzarà un tall en el subministrament elèctric de dues hores de durada màxima, per tal de finalitzar els treballs de posada en servei de la nova xarxa elèctrica en els carrers inclosos en el cinquè projecte de reurbanització del Pla de Barris.
El tall es produirà entre 2/4 de 10 i 2/4 de 12 del matí als carrers de la Pagesia Catalana, Grallers, Estrella i Montserrat, però no en tots els habitatges d’aquests vials. Per això, caldrà estar atent a l’avís oficial d’Endesa, que publicarà abans de l’afectació penjant fulls informatius al llarg dels carrers afectats.
També és important estar alerta del comunicat de la companyia elèctrica per si queden afectats altres habitatges fora dels carrers anteriorment indicats.
Com en els anteriors talls de subministrament, l’Oficina de Pla de Barris del Vendrell ha reforçat la comunicació d’Endesa, repartint avisos als habitatges indicats per la companyia.

També et pot interessar

Comentaris