Obert el termini per participar a la novena edició del concurs Creajove

28/03/2011 - 14:01h

El Centre Àgora de l’Ajuntament de Vilafranca obre el termini per presentar candidatures al concurs CREAJOVE, una convocatòria que premia el millor projecte empresarial amb un ordinador portàtil, i la idea de negoci més creativa amb un xec ofimàtic de 250€. El termini per presentar candidatura al Centre Àgora finalitza el proper 8 d’abril i es requereix ser menor de 31 anys per participar-hi. Per a més informació es pot contactar amb el mateix Centre Àgora, al 93 817 11 69.
En el marc d’aquest programa també s’estan duent a terme els Tallers de generació d’idees de negoci als centres d’ensenyament secundari. Dirigits per experts en creació d’empresa del Centre Àgora, al llarg de dues hores els alumnes desenvolupen un treball de creativitat i reflexió al voltant de les oportunitats de negoci.
L’edició d’aquest any 2011 es clourà el dia 2 de maig, amb la celebració de la Jornada de l’emprenedor que inclourà un seguit d’activitats formatives al voltant de les habilitats directives i dels comportaments emprenedors. La jornada finalitzarà amb l’acte de lliurament dels premis del concurs CREAJOVE 2011.
El CREAJOVE compta amb el patrocini de Caixa Penedès i l’ADEG i la col•laboració de la Jove Cambra Internacional i de la UEP.

També et pot interessar

Comentaris