La CGT obre un punt de trobada a l’Alt Penedès

24/03/2011 - 15:06h

El sindicat intercomarcal del Garraf i l’Alt Penedès CGT ha obert un punt de trobada a Vilafranca per oferir un servei més pròxim a tots els treballadors de l’Alt Penedès. Segons explica Blanca Rivas, representant del sindicat, les reunions seran els dimarts a partir de les set de la tarda al Casal Independentista del CEP. Allí hi podrà anar tothom que vulgui rebre assessorament laboral o que vulgui treballar des d’una perspectiva sindical per la millora dels drets dels treballadors.
A més el sindicat a convocat una reunió amb altres sindicats, entitats i col·lectius pel proper dijous dia 31 a les vuit de la tarda al mateix CEP per presentar-se i oferir la seva col·laboració a tothom que la desitji. “Som un sindicat que no afecta les reformes i volem que la gent sàpiga que no només hi ha UGT i CCOO i que ells accepten totes les propostes, no com nosaltres”, afirmen.

El sindicat compta amb 500a filiats a les dues comarques dels quals una quarantena són de l’Alt Penedès. Tot i així, explica Blanca Rivas, “molta gent està afiliada a la zona d’on està ubicat el seu treball i no d’on viu per tant les dades s’han d’agafar amb pinces”. Es pot contactar amb el sindicat també a través del correu electrònic cgtaltpenedes@gmail.com.

També et pot interessar

Comentaris