Benet Jané, proclamat candidat de CiU al Vendrell

alt
15/03/2011 - 22:25h

L’alcalde del Vendrell, Benet Jané, tornarà a optar a l’alcaldia per la federació de CiU a les eleccions municipals del proper 22 de maig, segons que s’ha fet públic aquest dimarts al vespre en una assemblea de militants, que han aclamat Jané. L’acte de proclamació oficial del candidat de CiU al Vendrell ha comptat amb el cap local de CiU, Albert Rovirosa, el comarcal, Joan Plana, i el provincial i delegat de la Generalitat a Tarragona, Quim Nin, entre d’altres membres del partit.
En el seu discurs d’agraïment al suport rebut, el ja alcaldable per CiU del Vendrell, que fins el moment haurà estat 12 anys d’alcalde de la capital del Baix Penedès, ha dit continuar mantenint la “il·lusió, compromís i confiança” de poder seguir treballant pels interessos dels vendrellencs. Especialment, segons Jané, en uns moments de crisi econòmica que fa que la majoria dels veïns ho estiguin passant malament. El candidat nacionalista ha reconegut, per exemple, que “set de cada deu persones que m’han vingut a veure aquests anys ho han fet per demanar-me feina”.
Benet Jané també ha comentat, per exemple, que mantindrà una candidatura “continuïsta”, per la qual cosa gairebé ha assegurat que els sis altres membres de CiU que han estat al govern del Vendrell en minoria aquests quatre anys continuaran a l’Ajuntament.

També et pot interessar

Comentaris