Ruta Medieval a Vilafranca

15/03/2011 - 11:12h

Aquest diumenge el Patronat de Comerç i Turisme de Vilafranca del Penedès ofereix unes visites guiades per descobrir la Vilafranca Medieval. L’itinerari ens endinsa en l’important patrimoni i l’arquitectura civil i religiosa, fruit del creixement intens durant la segona meitat del segle XII.
Durant la ruta medieval coneixerem la història del Convent de Sant Francesc, del Palau Reial, del Palau Baltà, de la Capella de Sant Joan, entre d’altres indrets d’interès.
El preu de la visita és de 4.30 euros per persona i per als menors de 12 anys és gratuït. L’itinerari començarà puntualment a les 11 del matí davant de la Casa de la Vila i cal fer reserva prèvia a l’Oficina Municipal de Turisme, a la planta baixa de la Casa de la Vila al telèfon 93 818 12 54.
El Patronat de Comerç i Turisme organitza al llarg de l’any un calendari de visites guiades oferint diferents itineraris patrimonials de Vilafranca: Vilafranca Modernista, Cementiri Patrimonial, Visites de posta de sol al Campanar, Vilafranca i l’Esperit del Vi i el Claustre de Sant Francesc, a banda de la Vilafranca Medieval.

També et pot interessar

Comentaris