El Track 2011 ja té finalistes

11/03/2011 - 10:49h

El jurat del Concurs de Música del Vendrell, Track, ha seleccionat els sis grups finalistes de l’edició d’enguany. Els grups finalistes són Comet Blue, un grup de pop rock de Breda; Garlic Lollipops, una banda de rock de Lleida; Le Cirke, nou folk pop de Tarragona; el cantautor i home-orquestra de Calafell, Pau Saura; el grup de pop rock de Terrassa, The Perfect Fool, i el grup de rap amb banda del Vendrell, Zim&The Zums. Com a reserves hi ha l’indie de Terrassa, Jiggy, i el pop acústic de Sant Cugat del Vallès, Albert Solà.
Aquests sis grups enregistraran un cd amb una cançó cadascun d’ells a l’estudi de gravació La Casamurada durant la setmana que ve. L’organització farà difusió d’aquest cd.

Al Track 2011 s’hi van inscriure un total de 185 grups d’arreu de Catalunya, xifra que representa un rècord en el certamen. D’aquests, 23 són de la comarca i tots, excepte tres, optaven també al Premi Baix Penedès.
Aquest guardó d’àmbit comarcal també ha escollit els seus finalistes, que són: Andana, el grup de pop rock de Calafell i l’Arboç; el grup de rock Killme Later, del Vendrell i Calafell; Lee-on’s, del Vendrell; Porland’s, del Vendrell; el reggae electrònic de Pespectmark, del Vendrell, i Un nombre bonito de rock fusió també del Vendrell. Dos grups més del Vendrell, Elementos i Luna de Alcoba, són els grups reserva en la categoria de millor grup del Baix Penedès.

També et pot interessar

Comentaris